Constantin Lomaca

Facultatea de Geologie, Bucuresti
Post-Graduate teaching degree, University of Technology, Sydney
Post-Graduate International Baccalaureate DP, Melbourne University
1996-2015: Șef de catedră Științe, Director de Curriculum, Sydney
2015 -present: Sef de catedră Stiințe, Franconian International School, Erlangen, Germania

Profesor de: Chimie, Biologie, Fizica,Teoria Cunoaşterii (Theory of Knowledge), Perspective Globale, Filosofie pentru copii (p4c)
Prezentări conferințe (Visible Learning, Association of German International Schools, Educational Collaborative for International Schools)
Colaborare cu Teach for Romania pe pregatirea pedagogica a profesorilor si invatatorilor
Colaborare cu Aspire Teachers pe evaluarea competentelor
Premiul pe 2018, la Categoria Romania Educata a revistei Cariere, Oameni care ne inspira
Linkedin: Constantin Lomaca

 

Profesor de științe cu experiență internațională în Australia și Germania în calitate de director de predare și învățare și șef de departament, educator și mentor. Expertiză în planificarea curriculumului, comunități de învățare profesionale, predare pentru gândire și dezvoltare profesională a personalului. Coordonare de ateliere de predarea gândirii, învățarea bazată pe investigație, evaluare, filosofie pentru copii și planificarea inversă.

Consultant pentru Teach for România.

Câștigător al premiului de excelență pe 2018, Oameni care ne inspiră, categoria „România Educată” al revistei Cariere. Actualmente, șeful departamentului de Științe la Franconian International School, Erlangen, Germania.

Image may contain: 1 person, text that says '" Gala CARIERE 2018 OAMENI CARE NE INSPIRĂ. ROMÂNIA DE MAINE Când profesorul iubește copilul și îl ajută să-și dezvolte un caracter integru și să devină încrezător în propriile forțe, atunci și societatea beneficiază Constantin Lomaca România educată www.gala-cariere.ro'